Kasvohoidot  

Klassinen kasvohoito 60min 

Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja kasvohieronta

69€

Ultraäänihoito 

75€

Timanttihionta 

75€

Timanttihionta & Ultraääni

86€

Mikroneulaus 1 krt 

102€

Mikroneulauskrt sarja

255€

+Kulmien värjäys&muotoilu 

+10€

Laitehoidot 

ULTRAÄÄNIHOITO 

Hellävarainen ultraäänihoito on yksi suosituimmista laitehoidoista. Sillä on jo vuosikymmenet pystynyt tarjoamaan tehokasta ihonhoitoa itsestään huolehtiville naisille ja miehille. Ultraäänihoito tarjoaa ratkaisun, kun iho näyttää ja tuntuu huonokuntoiselta, väsyneeltä tai kun halutaan ennaltaehkäistä ja hidastaa ihon ikääntymismuutoksia. Monipuolisen ultraäänihoidon teho perustuu ultraääniaaltoihin, jonka ansiosta hoitopään metallinen osa saadaan värähtelemään. Nopea värähtely saa aikaan paineaallon, joka etenee syvälle ihon pintakerroksiin. Ultraäänihoito on kolmivaiheinen kivuton ja tehokas hoito, jonka vaikutukset näkyvät ja tuntuvat iholla jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.  Hoidon kesto noin 1h. 

TIMANTTIHIONTA 

Tehokkuudestaan tunnettu timanttihionta tarjoaa apua erilaisiin iho-ongelmiin. Timanttihionta aktivoi pintaverenkiertoa ja kollageenin tuotantoa kuorinnan ja säädettävän imun yhteisvaikutuksen avulla. Timanttihionnalla hoidetaan myös ikääntymisen ja auringonvalon aiheuttamia muutoksia, kuten laajentuneita ihohuokosia, maksaläiskiä ja pigmenttimuutoksia. Ihoa kirkastava mekaaninen kuorinta uudistaa ihoa. Timanttihionta sopii erityisesti tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle. Hoidon kesto noin 1h.  

MIKRONEULAUS 

Mikroneulaus on tehokas hoito kun haluat uudistaa ihoa.  Hoito sopii juonteiden ja arpien madaltamiseen, pigmenttimuutosten hoitoon, veltostuneen ja auringon vaurioittaman ihon hoitoon sekä paksulle, epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Ennen toimenpidettä iho puudutetaan puudutevoiteella. Mikroneulauskynä toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät hoitoaineet imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon. Iho jälleenrakentuu uudella kollageenilla, sidekudoksen paksuus ja elastisuus paranee. Hoidon tulokset näkyvät heti.  Hoidon kesto noin 1h.  

Klassisessa kasvohoidossa 

MEKAANINEN PUHDISTUS 

Ennen mekaanista puhdistusta iho valmistellaan kevyellä kuorinnalla ja höyrytyksellä. Tämän jälkeen epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti komedoraudalla. Tämä perinteinen menetelmä saattaa nipistellä, mutta epäpuhtaalle iholle se on erittäin tehokas. Miiliumit eli luufinnit ovat helmenvalkeita näppylöitä ihon pinnalla ja niiden poistoon käytetään neulaa. Tämäkin voi nipistää.  Puhdistuksen jälkeen iholle laitetaan rauhoittava naamio ja hoitovoiteet. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa, mutta jo seuraavana aamuna on selvästi heleämpi ja terveemmän näköinen.  

KUORINTA 

Höyrytyksen jälkeen iho on pehmeä valmis kuorintaan. Ihotyypille sopivalla kuorinnalla poistetaan ihon uusiutumisesta johtuvaa kuollutta ihosolukkoa ja likaa. Kuorinta ehkäisee liiallisen talin kertymisen ihohuokosiin. Ihon kuoriutuessa, alta paljastuu kirkkaampi, napakampi ja hehkuvampi iho. Kuorittu iho imee myös paremmin voiteiden ravintoaineet ja säilyy nuorekkaampana. 

KASVOHIERONTA 

Ota tämä hetki kokonaan itsellesi ja rentoudu. Kasvohieronta elvyttää verenkiertoa ja lymfan kulkua, edistää ihon aineenvaihduntaa, avaa akupunktiokanavien energiankulkua kasvoihin sekä rentouttaa kasvojen lihaksia. Kasvohieronta tekee kasvoista samettiset ja kuulaat sekä vähentää turvotusta ja edistää ihokudoksen pehmenemistä, joustavuutta ja kimmoisuutta.  Hieronta alkaa decoltee- alueelta ja etenee hartioiden kautta kohti kaulan lihaksiin. Leukapielet ja posket rentoutuvat. Silmänympäryksiä stimuloidaan ja otsaa hellitään kohottavin sivelyin. Takaraivo ja kaulan takana olevat pienet lihakset hierotaan rennoiksi. Hieronnassa käydään läpi myös akupunktiopisteitä, jolla vaikutetaan myönteisesti moniin vaivoihin, kuten stressiin, unettomuuteen sekä migreeniin. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!